5 semne clare ca partenerul este infidel

Posted by

In fiecare relatie, exista ocazia unei tradari. Indiferent cat de loiali sunteti partenerului, acesta va poate insela. Este trist, dar adevarat. Trebuie sa va amintiti ca nu exista o relatie perfecta. Se intampla doar in basme, romane si filme.

In acest post, va oferim mai multe modalitati de a descoperi daca ca partenerul dvs. este infidel. Iata o lista de semne care va pot ajuta sa descoperiti ca are o aventura.

1. Nu isi lasa telefonul nesupravegheat
Fiecare persoana cu un telefon mobil primeste mesaje. Dar cand partenerul dvs. nu vrea sa-si lase telefonul nesupravegheat in timp ce sunteti cu el, ar putea fi un semn de avertizare ca se vede cu altcineva.

2. Nu petrece timp cu prietenii dvs.
In afara de faptul ca se distanteaza de familie, el iese, de asemenea, din cercul prietenilor dvs. Aceasta se datoreaza faptului ca se simte vinovat pentru ceea ce face. Prin detasarea de prieteni si familie, va simti mai putina vina.

3. Nu-i convine nimic
El comunica cu dvs. in mod corespunzator. Apoi, dintr-o data nu mai face nimic. Va gasi o scuza sa se certe cu dvs. El face asta pentru a-si rationaliza vina. Este deja un semn daca incepe sa aiba o cearta cu dvs. asupra lucrurilor mici.

4. Isi schimba prioritatile
Acum ca este indragostit de altcineva, prioritatile lui zilnice au fost schimbate. Dintr-o data, el nu poate fi cu dvs. la intalnirile de duminica. Intotdeauna isi anuleaza planurile cu dvs.

5. Nu mai este interesat de sex
Nu mai este interesat sa faca dragoste cu dvs., deoarece este deja angajat in activitati sexuale cu acea persoana. Dar fiti atenti la acest semn. Desi este unul dintre semnele cele mai frecvente care indica faptul ca partenerul este infidel, ar putea exista si alte cauze de sanatate.

 

Leave a Reply