6 tipuri de persoane cu care nu ar trebui sa intemeiati o relatie serioasa

Posted by

Relatiile fericite sunt compuse din sute de lucruri mici. Unul dintre ele este fidelitatea. Toti suntem de acord ca este important sa avem incredere in partenerul nostru. Cu toate acestea, unii oameni nu pot trai fara a-si insela partenerii. Pentru ei, este doar o chestiune de timp.

In acest articol, am decis sa va aratam diferitele tipuri de persoane cu care nu ar trebui sa intemeiati o relatie serioasa. Veti pierde doar timpul.

1. Un critic

Acesta este un tip de persoana care nu are suficienta de multa incredere in el. Cei care iubesc sa critice la ceilalti orice lucru mic si sa dea sfaturi (deseori nesolicitate) il folosesc doar ca mijloc de auto-afirmare. Inutil sa spun ca ei nu se tem sa raneasca pe nimeni in jurul lor si nu sunt capabili sa construiasca o relatie sanatoasa.

2. Un suferind

Un suferind face mereu pe victima. Orice lucru mic ii poate face trist. Acesti oameni cauta mereu pe cineva care ii poate mangaia. Atunci cand partenerii lor nu pot sa le dea ceea ce vor, suferintii incep sa caute pe cineva nou.

3. Egoisti

Oamenii egoisti se gandesc atat de mult la ei insisi, incat nu accepta faptul ca cei mai apropiati si mai dragi lor pot suferi si ei. Cu toate acestea, ei inteleg ca pot fi cauza acestei suferinte. Egoistii cred ca normele morale nu sunt doar pentru ei. Intotdeauna se iarta pentru lucrurile pe care nu le pot suporta la ceilalti.

4. Fara incredere in sine

Tuturor ne lipseste increderea in noi intr-o zona sau alta. Cu toate acestea, daca o persoana nu stie sa-si traiasca propria viata si are nevoie in mod constant de aprobarea altcuiva, este un semn periculos. Atunci cand astfel de oameni vad cel mai mic indiciu de instrainare, incep imediat sa caute o noua relatie in care totul va fi diferit. Toate aceste lucruri servesc doar afirmarea de sine a acestor oameni.

 

5. Foarte romantic

Procesul de seductie si crearea unei noi relatii este foarte important pentru o persoana romantica. Astfel de oameni iubesc impresii noi si nu pot suporta rutina – doar devin plictisiti. Pentru a evita acest lucru, o persoana prea romantica gaseste niste mijloace noi de divertisment pentru a-i aduce fericirea. Ei urasc orice limite sau limitari si libertatea de valoare, mai presus de toate.

6. Un narcist

Un narcisist nu este niciodata in ok cu dragostea unei singure persoane. Acest tip de persoana doreste admiratia tuturor. Asa se afirma ei insisi. Narcisistii cauta constant partenerul perfect. Ei cred sincer ca relatia lor actuala nu este suficient de perfecta pentru a o continua. Si dau vina pe toata lumea, doar pe ei insisi, nu.

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply