7 filme pentru a-ti uita fostul si pentru a-ti vindeca inima franta

Posted by

Incheierea unei relatii este de obicei foarte dureroasa. Tristetea, mania si anxietatea sunt cateva dintre emotiile care ne invadeaza cand terminam o relatie. Amintirile te invadeaza, in timp ce te gandesti la ce s-ar fi intamplat daca ati fi ramas impreuna.

Desi timpul vindeca totul, nu strica sa avem un mic ajutor, astfel ca inima franta sa se vindece mai repede. Pentru a va sprijini in procesul de imbunatatire, va prezentam 7 filme care va vor ajuta sa-l uitati pe fostul dvs. mai repede. Scoateti floricelele!

# 1 500 de zile cu ea
Un clasic pentru inimile rupte. Acest film ne da o lectie importanta: indiferent cat de mult iubim pe cineva, este posibil ca acea persoana sa nu simta acelasi lucru si nu numai ca trebuie sa acceptam, dar si sa trecem peste.

# 2 Forgetting Sarah Marshall
Desi are deja cativa ani de premiera, acest film nu poate lipsi dintr-un maraton de filme. A avea interese separate si activitati separate este foarte important pentru ca o relatie sa mearga. Altfel, cand se va termina, unul dintre cei doi poate fi lasat in urma.

# 3 Blue Valentine
Mentinerea unei relatii nu este usoara. Este nevoie de timp, de efort si de a accepta ca, ca fiinte umane, facem greseli si, uneori, ne pierdem interesul pentru viata celuilalt.

# 4 How to Be Single
Uneori petrecem atat de mult timp cu o persoana ca uitam cum este sa fii unic, partea pozitiva a situatiei si cum sa te bucuri de acel stat. Singuratatea nu este sinonima cu tristetea sau singuratatea, este doar o alta fateta in viata noastra si ne putem bucura de ea.

# 5 Silver Linings Playbook
Uneori va indragostiti de persoana care va asteptati mai putin, in cel mai neasteptat moment, si asta face parte din magia vietii.

# 6 Her
De multe ori, cand avem inima rupta, ne este teama sa ne mai indragostim din nou. Suntem atat de raniti incat preferam sa scapam de oameni si sa pretindem ca dragostea nu ne mai intereseaza. Cu toate acestea, izolarea noastra si inchiderea inimilor noastre poate sa nu fie cea mai buna idee.

# 7 Bedazzled
Acesta este, de asemenea, un clasic si lectia este simpla: daca chiar iubesti pe cineva, tot ce vrei este sa fie fericit, chiar daca inseamna sa fiti despartiti. Dar inveseleste-te, lucrurile bune vor veni pentru tine.

Leave a Reply