flirt

8 forme eficiente de flirt cu care nu dai gres, conform stiintei

Posted by

Credeti sau nu, stiinta s-a ocupat de ceea ce noi numim in mod obisnuit flirt, prin urmare, daca sunteti interesat sa cunoasteti metode infailibile, nu ratati acest articol.

Vom discuta despre cele mai eficiente moduri de flirt pe care stiinta le recunoaste:

 1. Zambet
Zambetul este o forma universala de a flirta, dar potrivit unui studiu realizat de “Universitatea British Columbia”, femeile folosesc mai bine aceasta metoda pentru a flirta, deoarece barbatii sunt atrasi mai mult de o femeie zambitoare.

Preferam chipuri misterioase si seducatoare.

2. Contactul cu ochii
Contactul prelungit cu ochii elibereaza feniletilamina, o molecula responsabila de accelerarea atractiei.

Potrivit cercetarilor, barbatii si femeile care privesc reciproc in ochi timp de mai mult de doua minute la rand, experimenteaza o crestere a sentimentelor de dragoste pasionala.

Ti s-a intamplat vreodata?

3. Flirt chiar si dupa casatorie

Profesorul Brandi Frisby de la Universitatea din Kentuky spune ca a continua sa flirtezi cu partenerul chiar si dupa o logodna sau casatorie, ajuta la mentinerea unei relatii sanatoase.

4. Atingere
Atingerea celuilalt este un mod irezistibil de a flirta.

5. Identificati felul vostru de flirt
“Universitatea din Kansas”, cu ajutorul profesorului Jeffrey Hall, a identificat cinci stiluri de flirt: fizic, educat, jucaus, sincer si traditional.

6. Flirtul variaza in functie de locatie
Potrivit Pamelei C. Regan in cartea ei, “The Mating Game: O carte de dragoste, sex si casatorie”, trebuie sa identificati locul in care doriti sa trimiteti un flirt.

Nu este acelasi lucru sa flirtezi intr-un bar, unde celalalt este mai constient de scopul tau, decat intr-un birou sau la scoala.

7. Perversitatea nu functioneaza pentru a seduce
Un studiu realizat de revista “Sex Roles” asigura faptul ca flirturile functioneaza mai bine intr-o expresie directa decat ceva pervers.

8. Miscari senzuale pentru a flirta
Dansul poate fi, de asemenea, o modalitate buna de a flirta.

“Universitatea din Northumbria” a identificat miscari bune pentru dvs.: cu trunchiul, flexia gatului sau flexia genunchiului.

Leave a Reply