Care sunt parfumurile pentru femei carora barbatilor le plac cel mai mult?

Posted by

Chiar daca nu credeti, barbatii acorda atentie fiecarui detaliu al femeilor. Hainele, incaltamintea sau accesoriile sunt doar cateva dintre exemplele obiectelor care sunt cele mai fixate, dar ele nu sunt singurele: mirosul parfumului nostru este, de asemenea, luat in considerare. Asa cum ni se intampla si noua, exista parfumuri care ne plac mai mult, exista si o lista de parfumuri pentru femei carora barbatilor le plac cel mai mult.

Florale, orientale, citrice sau marine sunt unele parfumuri feminine, dar exista unele parfumuri care le plac mai mult decat altele.

Daca exista un simt cu care putem percepe mai multe senzatii, acesta este cu siguranta mirosul. De ce parfumurile sunt esentiale pentru a seduce un barbat si de ce este atat de importanta alegerea unui parfum?

Care sunt parfumurile de femei carora barbatilor le plac cel mai mult?

Dar, inainte de aceasta, sa vedem care sunt cele mai vandute parfumuri pentru femei si care miros cel mai bine (conform barbatilor), astfel incat sa-l alegeti pe cel pe care il preferati.

 1. Black Orchid de Tom Ford
 2. Hypnotic Poison de Dior
 3. Boudoir de Vivienne Westwood
 4. Premier de Gucci
 5. Weekend de Burberry
 6. Carolina Herrera de Carolina Herrera
 7. Estée Lauder Pleasures
 8. J’adore de Dior
 9. Flower By Kenzo
 10. Bombshell de Victoria’s Secret
 11. Daisy de Marc Jacobs

– Ingrediente senzuale: vanilie, trandafir sau scortisoara sunt foarte afrodisiace si nu pot lipsi din parfumurile bune pentru a seduce. 60% dintre barbatii intervievati au declarat ca mirosul cel mai excitant a fost mirosul de vanilie.

– Parfumurile orientale sunt cele mai eficiente atunci cand doriti sa seduceti un barbat. Ele au o nota foarte seducatoare.

Parfumurile miros diferit in functie de corpul astfel incat inainte de a cumpara un parfum, incercati mai intai pentru a vedea daca isi pastreaza acelasi miros.

Pentru o seductie completa, se aplica parfum pentru femei in zonele in care exista pulsatii, incheieturile si in spatele urechilor; acolo, aroma va ramane mai mult timp. De asemenea, puteti pune cateva picaturi de parfum pe gat, pulverizati usor parul si hainele si dati o atingere in spatele genunchilor.

 

Leave a Reply