Ce sa faci si ce sa nu faci inainte sa te casatoresti

Posted by

Cand suntem indragostiti, ne vedem partenerii ca pe niste creaturi cu adevarat ideale. Acest lucru este cu adevarat minunat, dar daca doriti o casnicie fericita, trebuie sa va cunoasteti mai bine in orice mod posibil. Iata de ce trebuie sa tineti cont!

Hobby-uri si spatiu privat

Valorile familiei pot fi complicate si chiar pot fi infricosatoare pentru astfel de oameni. Daca inainte de a va casatori, sunteti interesati reciproc unul de hobby-urile celuilalt, schimbul emotional va poate apropia in viitor.

Viitorul

Cum va vedeti amandoi viitorul? Sunt “fotografiile fericite” la fel? Trebuie sa luati o bucata de hartie si sa¬†scrieti tot ceea ce doriti sa faceti impreuna in viitor. Poate fi orice: nunta, casa si copiii, calatorii, etc.

Provocari

Nu are sens sa va certati in mod intentionat, dar este bine sa analizati reactia partenerului dvs. in cazul in care opiniile lui nu sunt identice cu ale dvs. Nu va exista nici o cearta serioasa daca creati “reguli de conflict” in prealabil. Puteti sparge vasele, puteti merge intr-o alta camera sau puteti scrie emotiile pe un panou – orice va functiona.

Prioritati, traditii si religie

Expertii spun ca conflictele religioase si traditionale dintr-o familie incep de obicei dupa nasterea unui copil. Ambii parinti doresc sa ofere copilului lor contextul cultural pe care il considera cel mai bun. Acest fundal poate fi diferit pentru tata si mama, deci este o idee buna sa creati un plan, al carui scop principal este armonia si viitorul copilului.

Sex

Chiar si cele mai pasionale cupluri vad uneori ca au nevoi si fantezii diferite. Incercati sa va examinati reciproc, in loc sa va certati. Cunoasterea unor mici secrete va fi utila atat in perioadele “pasionale”, cat si in cele “calme” ale vietii dvs. De asemenea, sunteti bineveniti sa urmariti diverse filme documentare si sa faceti teste amuzante pe aceasta tema. Desigur, nu trebuie sa uitati de un pahar de vin bun.

 

Leave a Reply