Ce spun diferitele mirosuri ale corpului de sanatatea ta

Posted by

Noi adesea trecem cu vederea mirosurile care provin din parti ale corpului nostru, gândindu-ne că o baie este suficientă pentru a avea grijă de noi dar puține cunoaștem despre mirosurile neplăcute care pot fi o cauză a ceva grav. Citiți mai departe pentru a afla mai multe.

Respirația urât mirositoare
Dacă crezi că respirația mirositoare peristă chiar și după ce ai periat dinții, ai putea fi suferi de apnee de somn. Da, apneea de somn te face să respiri neregulat în timp ce dormi. Acum, când în mare parte respiri pe gura pe tot parcursul nopții, gura se usucă ce poate duce la respiratia urat mirositoare.

Picioare urat mirositoare
Este normal ca picioarele să fie super-transpirate si urat mirositoare după o sesiune de antrenament, dar dacă nici o baie cu apă caldă nu ajută cu mirosul greu, ar putea fi momentul potrivit pentru a solicita ajutorul unui medic. De obicei, un deodorant sau o spălare simplă te poate ajuta să scapi de miros, dar atunci când nimic nu ajută și picioarele miros de cele mai multe ori, va trebui să solicitati asistență medicală.

Miros de fructe
Corpul tau descompune acizii grasi pentru a crea combustibil, energie pentru a funcționa corect. Acum, acest lucru se acumulează în substanțe chimice acide cunoscute sub numele de corpi cetonici în sânge. Acest întreg proces lasa un miros de fructe în respirație.

Caca urât mirositor
Da, caca este urât mirositor de cele mai multe ori, dar atunci când mirosul este mult prea rău și, prin urmare, suferi de balonare, ar putea fi intoleranta la lactoza. Deci, ce se întâmplă este că intestinul subțire este în imposibilitatea de a digera lactoza, un zahar gasit in articolele lactate. Deci, acesta trimite lactoza la colon in loc de fluxul sanguin, în cazul în care acesta devine fermentat cu bacterii, facand caca urat mirositor.

Leave a Reply