Ce vor femeile în pat?

Posted by

Satisfacerea unei femei în pat este ușoară, atâta timp cât nu vă îngrijorați prea mult și faceți tot ce simțiți să faceți. Având acel tip de încredere în dvs și făcând ceea ce vreți este ceea ce le impresionează cel mai mult pe femei.

Femeile nu au nevoie să fiți superman în dormitor și să faceți tot felul de lucruri noi și uimitoare de fiecare dată. În schimb, majoritatea femeilor au nevoie de dvs să fiți încrezător, prezent și dispus să faceți ce vrei cu ea fără să vă îngrijorați atât de mult.

5 lucruri pe care femeile le doresc în pat. Atâta timp cât obțineți aceste fundamente corecte, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la performanța dvs. în dormitor deoarece veți fi deja mai mult decât suficient pentru majoritatea femeilor.

Primul lucru pe care o femeie îl dorește să îl experimenteze în pat este …

Să se simtă sexy în ochii dvs. A face o femeie sa se simta sexy este extrem de important indiferent daca faceți sex cu ea pentru prima data sau sunteti intr-o relatie pe termen lung sau casatorie. Încercați să vă gândiți la ea din perspectiva ei …

Femeia se simte nesigură în legătură cu atractivitatea ei în dormitor

Ea știe că cel mai atractiv lucru pentru un bărbat este apariția unei femei, așa că, dacă un bărbat nu-și dă seama că o consideră atractivă din punct de vedere fizic se va simți puțin nesigură.

Să vă simtă prezența și atenția. Este un mare lucru pentru o femeie cand un barbat isi concentreaza atentia asupra ei si asupra atractiei sale pentru ea, mai degraba decat sa se ingrijoreze de performanta sa. Când simte că ești prezent și că te concentrezi pe ea, ea se simte mai feminină și supusă, ceea ce o transformă la un nivel profund și primar.

Majoritatea femeilor nu se așteaptă la o mare varietate atunci când vine vorba de sex și sunt mai mult decât fericite cu doar o varietate. Acest lucru se aplică indiferent dacă faceți sex cu o femeie pentru prima dată, în timpul fazei de întâlnire sau într-o relație sau căsătorie.

Unele femei doresc o mulțime de varietăți și să facă tot felul de lucruri ciudate, însă majoritatea femeilor doresc să facă sex cu un bărbat pe care îl respectă, de care se simt atras și se simt îndrăgostit.

 

Leave a Reply