Cea mai buna cale pentru femei de a avea un orgasm

Posted by

Masturbarea feminina este considerata ca fiind cea mai buna cale pentru femei de a avea orgasm. Mai mult de jumatate dintre femei se masturbeaza cel putin o data la 3 luni, potrivit unui studiu realizat de Institutul Kinsey, si acest lucru este valabil pentru femeile singure cat si pentru cele intr-o relatie. Autoplacerea nu are stigmatizarea pe care o avea odata,  dar miturile afecteaza in continuare felul in care se simt anumite femei – si cum se ating (sau nu).

A te masturba inseamna a te stimula intr-un mod sexual. Acest lucru se poate face manual sau cu ajutorul unor ajutoare sexuale. Și o mica minoritate de femei o pot face fara nici un contact genital, ci pur si simplu prin mangaierea sanilor lor. O astfel de stimulare duce deseori la orgasm, dar nu invariabil, la fel cum multe femei se bucura de mangaiere si experienta placerii care nu culmineaza neaparat intr-un punct culminant.

Majoritatea barbatilor s-au masturbat de multe ori incepand de la o varsta destul de frageda. Femeile tind sa inceapa mai tarziu masturbarea si nu au tendinta de a fi o activitate automata asa cum este pentru majoritatea barbatilor si baietilor. In plus, chiar daca o femeie a invatat sa se masturbeze, probabil ca o va face mai putin decat barbatul mediu – si se pare ca femeile mult mai putin decat barbatii care o fac regulat.

Diverse persoane au speculat de ce. Dar majoritatea sunt de acord ca este vorba de unitatea sexuala de baza. Se pare ca, daca comparati unitatea sexuala a unei tinere medii si a unui tanar mediu, atunci barbatul este probabil cel mai sexual dintre cei doi. Acest lucru se datoreaza in parte faptului ca hormonii fluctuanti ai unei femei tind sa insemne ca dorinta ei de a face sex nu este la fel de constanta ca cea a barbatului.

Cea mai buna cale pentru femei de a avea un orgasm

Daca nu stiti exact ce inseamna si ce inseamna sa ajungi la orgasm, este o idee buna sa practica pe cont propriu. Pentru unii, chiar ideea de a se stimula pe ei insisi poate parea ingrijoratoare sau inutila sau ceva de care sa se rusineze. Este o idee buna daca femeile pot scapa de aceste sentimente.

Masturbarea este o modalitate excelenta de a diminua tensiunea din corp. Este o modalitate foarte sigura de a avea un orgasm. Și este probabil cel mai bun mod de a invata cum corpului tau ii place sa fie iubit. Dar masturbarea, la fel ca majoritatea lucrurilor, are nevoie de practica. Și singura modalitate de a afla despre propriul raspuns sexual este de a incerca.

Daca nu ati incercat niciodata masturbarea sau doriti sa o faceti intr-un mod care sa fie mai placut si mai satisfacator decat a fost in trecut, este posibil sa aveti nevoie sa planificati cum si cand sa faceti acest lucru, mai degraba decat sa lasati la intamplare.

Pentru inceput, trebuie sa va asigurati ca veti avea timp suficient pentru dvs. si ca nu veti fi intrerupta. Incepeti prin a face un dus sau o baie lunga, luxoasa si parfumata. Sapati-va corpul peste tot si va bucurati sa va atingeti in special sanii si organele genitale. Uscati-va cu atentie, apoi frecati-va lotiunea preferata pe tot corpul. Continuati sa atingeti corpul dvs. peste tot – ar fi o idee buna sa stati in fata unei oglinzi in timp ce o faceti. Acesta este corpul vostru – un corp capabil sa va ofere o mare placer.

Leave a Reply