creme protectie solara 2018

Creme protectie solara 2018, cele mai bune, conform expertilor

Posted by

Vara este deja aici, de aceea, trebuie sa acordam o atentie deosebita ingrijirii pielii noastre pentru a evita ravagiile cauzate de expunerea excesiva la razele soarelui. Descoperiti cele mai bune creme protectie solara 2018 disponibile pe piata, si alegeti-le pe cea care se potrivesc cel mai bine cu tipul dvs. de piele, pentru a o proteja corespunzator in timpul sezonului de vacante.

In acest moment al anului, cresterea temperaturilor si expunerea directa la soare, ne afecteaza considerabil pielea. Cu toate acestea, prevenirea acestor simptome poate fi foarte usoara daca puneti in practica urmatoarele sfaturi!

Creme protectie solara 2018, cele mai bune, conform expertilor

OCU (Organizarea consumatorilor si a utilizatorilor) a dezvoltat un clasament cu cele mai bune creme cu SPF 30 pentru a va bucura de soare, fara a va pune pielea in pericol. Pentru asta, au verificat daca factorul real coincide cu cel anuntat; au evaluat protectia impotriva radiatiilor UVA si au revizuit compozitia fiecarui produs, penalizand prezenta substantelor dubioase sau a potentialilor alergeni. Intra pe advertoriale365.info si vezi si alte articole despre sanatate, frumusete, moda.

Cele 22 de creme protectie solara analizate, care se numara printre cele mai bune vanzari, sub forma de lapte, de protectie solara sau spray, au fost supuse testelor de utilizare, unde consumatorii au apreciat usurinta aplicarii, texturii si simtului.

Organizatia a stabilit doua clasificari: indicele de protectie 30 si cel al unui indice mai mare de 50. Se recomanda, mai presus de toate, utilizarea unei creme cu un indice de cel putin 15 (si mai bine daca este mai mare).

Cele mai bune creme protectie solara din analiza au fost:

1-Biotherm spray solaire lacté 30.

2-Garnier Delial Ambre Solaire spray de protectie.

3.-La Roche Posay Anthelios confort.

4.-NIVEA SUN Protege & Hidrata

Iar achizitia de baza pentru OCU, pentru valoarea sa in bani, este NIVEA SUN Protege & Hidrata.

OCU prezinta studiul celui mai bun produs de protectie solara, bazat pe lotiuni care pot fi achizitionate in farmacii, parafarmaceutice, plante medicinale sau magazine mari. In plus, au fost efectuate teste de utilizare cu utilizatori reali care au evaluat diferite aspecte, cum ar fi textura sau absorbtia rapida.

 

Leave a Reply