Cum sa agati o fata la sala – ce sa faci si ce sa nu faci pentru a o cuceri

Posted by

Dintre toate locurile unde puteti intalni fete, sala de gimnastica este unul dintre cele mai bune. Știti ca cu aceste femei aveti cel putin un lucru in comun: interesul pentru starea fizica si sanatate. In plus, aproape toti cei care frecventeaza aceste locuri isi doresc sa fie frumosi si sa atraga atentia.

Cu toate acestea, exista multi barbati care merg la sala de sport pentru a flirta si acest lucru determina femeile sa se plictiseasca de intreruperi si aleg sa ii ignore. De aceea ar trebui sa alegeti momentul potrivit pentru a va apropia si a sti cum sa va diferentiati de competitie.

Primul lucru pe care trebuie sa-l faceti pentru a incepe o conversatie este sa fiti aproape de ea. Cel mai bine este sa alegeti sa lucrati pe aparatul cel mai apropiat de locul in care se afla. In acest fel aveti mai multe sanse sa incepeti un chat ocazional in timpul unei pauze scurte.

Daca ea face cursuri de aerobic, bicicleta sau abdomene, va puteti inregistra, de asemenea. Dar daca nu sunteti foarte bun la aceste discipline care necesita coordonare, va trebui sa incercati sa discutati inainte sau dupa antrenament.

Cel mai rau lucru pe care il puteti face este sa o priviti constant in tot ceea ce face. Asta nu-i va spune ca sunteti interesat de ea, ci o veti face sa se simta hartuita.

In plus, sa va holbati pentru o lunga perioada de timp este gresit in orice context. Dar este si mai rau intr-o sala de gimnastica unde fetele isi expun trupurile in timp ce fac exercitiile.

Este foarte important sa va prezentati ca pe cineva politicos si prietenos. Daca, in momentul in care ajungeti si inainte de a pleca, salutati intotdeauna, veti construi o imagine pozitiva in jurul vostru, care va va ajuta atunci cand incepeti cucerirea.

Daca sunteti seriosi si nu vorbiti cu nimeni, puteti fi luati drept neprietenos sau antisocial; caracteristici care nu sunt atractive in ochii nici unei femei.

Unele femei singure se simt inconfortabil sa fie seduse intr-o sala de gimnastica. Vazandu-le transpirate si nearanjate le face sa se simta inconfortabil. Daca observati ca fata care va intereseaza face parte din aceasta categorie, incercati sa o abordati inainte de a incepe antrenamentul sau cand va iesi de la dus. Ea va fi cu siguranta mai relaxata, pentru ca se va simti mai confortabil si increzatoare in ea insasi.

 

 

Leave a Reply