Cum să ai parte de sex mai bun cu partenerul. Încearcă aceste sfaturi eficiente!

Posted by

Revigorarea vieții sexuale într-o relație poate fi foarte distractivă, mai ales că rutinele sexuale repetitive și monotone pot începe să ne plictisească și să înăbușe viața erotică a cuplului. Ca orice parte a relației voastre, este important să acordați atenției și hrănirii sexualității voastre și să nu o considerați omisă.

Plăcerea senzuală este un dar pe care partenerii nu trebuie să-l neglijeze pentru a menține scânteia în viață și pentru a obține acest lucru prin conexiunile de sex unele cu altele pot fi un vehicul extrem de eficient pentru a vă exprima sentimentele cele mai profunde unul pentru celălalt prin erotismul vostru.

Să nu mai menționăm faptul că poate, de asemenea, să vă întărească și să vă consolidați identitatea ca un cuplu. Îmbunătățirea vieții sexuale ar trebui să fie o experiență amuzantă și colaborativă pe care o împărțiți împreună și poate fi facilitată doar prin comunicare. Pentru inceput, va incurajez sa vorbiti cu partenerul despre gandurile și sentimentele sale despre sex impreuna, pentru a evita sa facem ipoteze nefondate care ar putea saboteze relatia. Împărtășiți-vă preocupările legate de satisfacția lui sexuală și încurajați un dialog între voi doi, în care fiecare împărtășiți ceea ce vă place fiecare dintre voi și modul în care puteți include aceste sugestii în jocul dvs. de sex.

Sfaturi și strategii pentru o viață sexuală mai bună sunt nelimitate și există multe cărți pe această temă. Iată câteva sugestii pe care le puteți încerca:

* Fiecare dintre voi poate scrie o fantezie sexuală în care să o împărtășească unul celuilalt și apoi să acționeze în diferite ocazii.
* Faceți sex în camere diferite la momente diferite și utilizați toate obiectele de uz casnic din casă pentru a vă stimula toate simțurile și pentru a vă intensifica excitarea.
* Nu uitați preludiul!
* Atingeți-vă reciproc! Explorați și descoperiți zonele erogene ale celuilalt cu masaj. Nu vă concentrați doar asupra organelor genitale! Întregul corp poate fi folosit pentru a vă intensifica plăcerea sexuală.
* Încercați diferite roluri, creați propriul dvs. film pornografic, împărtășiți fanteziile, scrieți povestiri erotice și citiți-le împreună în pat.

Cheia unei partide de sex fierbinte cu partenerul este să comunicați nevoile și dorințele și să veniți cu o atitudine jucăușă, de creativitate, spontaneitate, varietate și imaginație.

 

 

Leave a Reply