Cum sa atragi atentia unui tip intr-un bar

Posted by

Cum sa atragi atentia unui tip care-ti place intr-un bar este uneori un lucru dificil. De multe ori acest loc este vazut ca un punct pe care multi oameni il frecventeaza pentru a gasi pe cineva. Cu toate acestea, exista multe modalitati diferite de a obtine atentia pe care o doriti atat de mult de la tipul pe care il doriti. Ceea ce este recomandabil in aceasta situatie este sa nu realizati actiuni de flirt rusinoase, ci mai degraba sa folositi metode subtile pentru a-l face sa va observe.

Aici impartasim cateva recomandari pe care le puteti utiliza.

Contact vizual

Acesta este unul dintre cele mai utilizate mecanisme si unul care da cele mai bune rezultate. Este important ca, odata ce atingeti contactul vizual, sa va tineti privirea pentru cateva secunde. In felul acesta ii veti arata ca ceva la el v-a atras atentia. Dupa cateva minute, priviti-l din nou, si, odata ce se uita la dvs., zambiti. Acest lucru ofera adesea oamenilor impulsul de incredere de care au nevoie pentru a se apropia de voi.

Pozitia corpului

Acest punct este esential pentru a-i atrage atentia. Este important sa stiti ca, daca vede ca sunteti ascunsa intr-un colt al barului, foarte concentrata pe telefonul dvs. sau daca va aflati intr-o conversatie cu prietenii, acesta nu se va apropia de dvs. Ce trebuie sa faceti este sa aveti o pozitie care sa reflecte faptul ca sunteti deschis sa stabiliti o conversatie si sa intalniti oameni noi. Pentru asta, trebuie sa prezentati o pozitie relaxata, concentrandu-va atentia asupra a ceea ce se intampla in bar si cautand contactul vizual cu acea persoana speciala. Cel putin in acel moment uitati de telefonul mobil.

Zambiti

Zambetul este o modalitate excelenta de a face un baiat sa va observe. Intotdeauna amintiti-va ca aceasta este una dintre cele mai bune arme pe care le aveti ca femeie. Ei tind sa caute femei frumoase, cu care sa se poata distra. Daca reusiti sa faceti un baiat sa se apropie de dvs. pentru zambetul dvs. si, mai presus de toate, daca reusiti sa-l faceti sa zambeasca cu dvs., ati reusit. V-a observat.

 

Leave a Reply