Cum sa fii femeia perfecta pentru barbatul tau

Posted by

Vrei sa fii femeia perfecta pentru barbatul tau? Descopera ce vrea cu adevarat barbatul tau de la tine si cum sa-l faci fericit in 20 de moduri diferite.

O relatie fericita este ceva foarte placut de impartit. Este posibil sa aveti o relatie foarte romantica cu iubitul dvs., dar uneori, este nevoie de mai mult decat gesturi romantice pentru a-l face fericit si interesat.

Dragostea este o experienta impartasita intre doi iubiti, dar felul in care te comporti cu barbatul tau poate avea si un impact asupra mintii tale si asupra fericirii relatiei.

1. Fiecarui barbat ii place sa se simta important. Aceasta este legea! Ca le apreciem parerile, ca le recunoastem munca, ca le cerem sprijinul. Acest lucru le reafirma masculinitatea. Deci, daca doriti sa aratati partenerului ca este important, faceti-l sa se simta valoros.

2. Gatiti pentru el. Nu conteaza daca nu esti cel mai bun bucatar, cel putin o data, pregateste-i felul de mancare preferat.

3. Oferiti-i libertate. Iubiti-va independenta, iesiti impreuna cu prietenii, petreceti timp cu familia sau cu animalele de companie;

4. Flirtati cu el, chiar in fata prietenilor sai si lasati-l sa stie ca sunteti atrase de el, ca va place si ca va simtiti sexy atunci cand va priveste. Barbatii trebuie sa fie laudati si sa se simta cuceritori. Evidentiati calitatile pozitive pe care le au.

5. Experimentati. Revenind la subiectul experimentarii, desi in pat aveti o relatie sexuala confortabila si este un loc comun pentru a face sex nu este singurul loc, puteti cauta locuri noi pentru a experimenta diferite senzatii, un scaun, un balcon, chiar sa-l invitati sa faceti sex intr-un lift.

 

Leave a Reply