Cum sa saruti bine – tehnici de sarutat pentru baieti

Posted by

Nici o femeie nu va aprecia vreodata un tip care abia stie sa sarute. Indiferent de cat de multe saruturi ati avut ca barbat, puteti deveni intotdeauna mai bun la arta sarutarii. Daca apreciati o relatie buna, atunci sarutul este o arta pe care ar trebui sa o perfectionati. Cu un sarut bun, cu siguranta vei trezi emotia iubirii si veti crea o legatura cu ea.

Tehnici de sarutat pentru baieti

  • Trebuie sa aveti un nivel ridicat de igiena orala. Acest lucru este deosebit de important atunci cand iesiti cu o femeie. Pentru a va asigura ca respiratia este proaspata, periati dintii inainte de a iesi din casa, evitati sa mancati alimente cu ceapa si mestecati guma pe drum pana la intalnire. Respiratia neplacuta strica intreaga experienta.
  • Miros proaspat. Sarutul este o aventura intima. Daca faceti un dus dimineata, agitatia din timpul zilei va va face sa transpirati. S-ar putea sa nu observati asta, dar femeie va observa si va detesta cu siguranta acest lucru. Faceti un dus chiar inainte de a iesi la intalnire.
  • Asigurati-va ca aveti intimitate. Cand mergeti la o intalnire, veti ajunge probabil la punctul de sarutare. De aceea, trebuie sa va asigurati ca aveti intimitate. Sarutul in fata altora nu este o chestie confortabila, nu cu exceptia cazului in care nu exista seriozitate in relatie. Daca va asteptati la o relatie serioasa, luati in considerare acest lucru si celelalte sfaturi pentru baieti.
  • Simtiti momentul si inchideti ochii. Sarutul este un act emotional. Prin urmare, tineti ochii inchisi. Daca nu faceti acest lucru si femeia vede ca aveti ochii deschisi, se va simti ciudat si se va indeparta pentru ca va crede ca nu va bucurati de acest moment.
  • Limitati utilizarea limbii. Folosirea limbii in timpul sarutului este de obicei un lucru frumos, dar nu este recomandat pentru primul dvs. sarut. Chiar si atunci cand includeti limba intr-un sarut, nu o impingeti prea adanc in gura fetei. Un sarut nu este o bucatarie pe care ai dorit sa o explorezi si sa-ti hraneasca pofta de mancare. Incetiniti ritmul si fiti sexy.

 

Leave a Reply