Cum se citesc cartile de tarot?

Posted by

Invatand cum sa folositi cartile de tarot, necesita un amestec puternic de intuitie si familiaritate cu simbolurile tarotului. Nu exista o modalitate corecta de a face acest lucru si, in cele din urma, fiecare isi dezvolta propria tehnica cu care se simte confortabil. Cum se citesc cartile de tarot? Vom trece printr-un proces pas cu pas pentru a incepe sa cititi cartile in cel mai scurt timp.

Cum se citesc cartile de tarot pas cu pas

Vreti sa stiti cum arata viitorul dvs.? Istoria ilustrata a vietii voastre trecute, prezente si viitoare apare intr-o citire a tarotului. Tarotul este probabil cel mai revelator indicator al locului in care se intampla lucrurile.

Selectarea unui pachet

Tarotul se bazeaza pe simboluri trase dintr-o gama larga de constiinte umane. Exista mai multe punti disponibile, fiecare cu propriul set unic de simboluri si sisteme. Va trebui sa creati povesti folosind simbolurile puntii in lectura dvs., deci alegeti o punte care rezoneaza cu dvs., este important. Cea mai comuna punte si o modalitate excelenta de a incepe este puntea Rider-Waite. Exista, totusi, o multitudine de optiuni de alegere, dar am creat un pachet minimalist care face citirea oarecum mai simpla.

Puneti o intrebare, o tema sau o focalizare

Este de la sine inteles ca daca sunteti aici, sunteti deja plini de intrebari. Cei mai multi oameni devin curiosi atunci cand se confrunta cu o mare incertitudine in viata lor. Si cand cartile sunt folosite corect, ele se dovedesc a fi un instrument formidabil pentru prezicerea viitorului – tarot – care va ajuta sa luati in considerare alte perspective si sa avansati in cel mai bun mod posibil. Luati in considerare ceea ce doriti sa aflati cu aceasta citire. Poate fi la fel de simplu ca: “Ce trebuie sa invat astazi?” sau “Cum merg relatiile mele?”.

Alegeti si resetati cartile

Manipularea cartilor dvs. este cea mai buna modalitate de a va construi conexiunea cu pachetul. In timp ce le amestecati, ganditi-va cu atentie la zona vietii in care doriti mai multa claritate. Amestecarea si manipularea cartilor este o modalitate excelenta de a va conecta fizic la puntea pe care o utilizati. Deoarece intuitia este un aspect important al unei citiri de tarot, va trebui sa o aduceti in carti. De asemenea, puteti sa impartiti puntea in 3 si reordonati-o. Cand va simtiti gata, plasati cartile cu fata in jos.

Incercati o etalare de 3 carti

Etalarile de tarot va ofera o structura in care puteti explora intrebarile dvs. Fiecare pozitie din raspandire reflecta un aspect al intrebarii dvs. de luat in considerare. Nu trebuie sa le folositi pentru fiecare lectura, dar este o modalitate frumoasa de a incepe. Una dintre cele mai simple lecturi pe care le puteti folosi pentru a va familiariza cu cartile, este trecutul, prezentul, viitorul. Luati cartea de sus de pe puntea amestecata si dezvaluiti una cate una, de la stanga la dreapta.

Obtineti o prima impresie a citirii

Inainte de a va arunca in interpretarea cartilor, scanati-le si absorbiti reactiile dvs. la imagini. Incepeti sa considerati lucruri precum emotii, sentimente, obiecte, simboluri si culori – daca exista. Care este reactia dvs. imediata la aceste lucruri? Fiti constienti de acest lucru pe masura ce continuati etalarea.

Obtinerea semnificatiilor de tarot din cartile de tarot si pozitiile lor

Daca tocmai incepeti, veti avea nevoie de o referinta care sa va ajute cu cartile. De obicei, acest lucru poate veni cu pachetul de tarot pe care l-ati achizitionat sau puteti utiliza resurse online pentru a va ajuta sa gasiti semnificatii. Pe masura ce va dezvoltati abilitatile de citire, puteti sa renuntati la aceste resurse si sa va bazati mai mult pe intuitia dumneavoastra. Dar, daca aveti de unde sa incepeti, este un lucru bun. Luati in considerare modul in care semnificatia cartilor interactioneaza cu aspectul intrebarii la care vreti sa raspundeti. Puteti spune o poveste cu cartile care sunt in fata dvs.? O mare parte din lectura tarotului are de a face cu interpretarea unei selectii aleatoare a evenimentelor, si de a le da sens.

Terminati citirea

Ritualurile sunt un mod important in care procesam evenimentele si, chiar daca sunteti sceptici, actul de a urma un ritual si de a trata cartile cu respect si semnificatie, poate schimba modul in care percepem lumea (si o transformam).

Prezicerea viitorului – tarot

Tarotul vizeaza indrumarea, sfatul, incurajandu-va sa va ganditi si sa reflectati asupra vietii, trecutului, prezentului si viitorului. Este vorba de invatare si de a deveni mai intuitivi in toate aspectele vietii dvs., despre relatiile pe care le aveti cu altii, inclusiv colegii de munca, partenerii de afaceri si cei dragi.

Cartile de tarot va pot avertiza, de exemplu, daca cineva din viata dvs., va profita de dvs. in viitor. Puteti alege sa ignorati acest lucru, sau sa va faceti timp pentru a reflecta cine este acesta si cum puteti lua masuri pentru a evita sa se intample, influentand astfel viitorul.

 

Leave a Reply