Cum se foloseste un prezervativ masculin (cu imagini)

Posted by

Prezervativul masculin este un saculet din plastic subtire, pe care barbatul il poarta pe penis in timpul actului sexual. Exista o multime de tipuri diferite. Majoritatea barbatilor folosesc prezervative din latex. Daca sunteti sensibil sau alergic la acest material, le puteti utiliza pe cele fabricate din alte tipuri de material plastic: poliuretan sau poliizopren. Prezervativele din plastic va pot proteja de bolile cu transmitere sexuala, cum ar fi HIV, herpes, chiamydia si gonoreea in timpul oricarui tip de sex – vaginal, oral si anal. Acest articol va va arata cum sa utilizati prezervativul masculin.

Cum se foloseste un prezervativ masculin

  • Mai intai, asigurati-va ca prezervativul nu a depasit data de expirare. Verificati ambalajul pentru orice semne in care prezervativul poate fi deteriorat (si, prin urmare, sa fie ineficient).
  • Pentru a aplica, rupeti cu grija pachetul, scoateti prezervativul si determinati modul in care acesta este rulat. Rasuciti cu grija prezervativul pentru a afla in ce fel se ruleaza. Exista un varf in partea superioara a prezervativului care prinde ejacularea, acesta ar trebui sa fie indreptat spre exterior.
  • Plasati varful prezervativului pe penisul complet ridicat, si prindeti varful din partea de sus pentru a stoarce tot aerul din el.
  • Incepeti sa il rotiti pe penis in timp ce ciupiti varful prezervativului. Daca ati stabilit corect directia in care se presupune ca se roteste, atunci ar trebui sa coborati cu usurinta penisul erect. Daca ati rulat intr-un mod gresit, aruncati prezervativul si folositi altul.
  • Daca prezervativul pare dificil de aplicat, utilizati lubrifiant pentru a usura procesul.
  • Continuati sa verificati prezervativul pentru a va asigura ca in timpul actului sexual nu au aparut rupturi. Daca alternati intre diferite tipuri de sex (cum ar fi vaginal, anal si oral), atunci ar fi recomandabil sa schimbati si prezervativele.
  • Indepartati prezervativul imediat dupa ejaculare.

 

Leave a Reply