Cum stii daca un barbat vrea sa iasa cu tine?

Posted by

In multe ocazii, femeile nu stiu cum sa-si dea seama daca barbatul pe care il plac este de asemenea interesat de ele si, mai presus de toate, daca le va invita la o intalnire. De aceea astazi va vom spune care sunt unele dintre atitudinile unui barbat, care va vor ajuta sa aflati daca el este interesat de dvs. si daca se gandeste sa va invite la intalnire.

De multe ori se intampla ca atunci cand incepeti sa interactionati cu el, o faceti online sau prin mesaje pe telefonul mobil. Daca la sfarsitul saptamanii, va intreaba daca aveti planuri si care sunt acestea, atunci trebuie sa vedeti acest lucru ca un semn ca el vrea sa stie daca aveti timp sa iesiti impreuna cu el. De multe ori, femeile fac greseala de a spune ca au planuri, dar nu o fac o data sau de doua ori, ci mereu. Fiti atente la acest lucru. deoarece acesta poate obosi si isi poate pierde interesul pentru dvs. Cel mai recomandat lucru este ca, daca va place, puteti sa-i spuneti ca inca nu aveti planuri sigure si vedeti daca va invita la intalnire.

Daca stiti ca el lucreaza, studiaza si ajunge obosit acasa, si totusi isi face timp pentru a trimite mesaje sau se conecteaza pentru a vorbi cu dvs., el este cu adevarat interesat. Cu aceasta atitudine minima va arata ca sunteti o prioritate pentru el si acesta este modul sau de a demonstra acest lucru, cel putin pentru moment. Daca puteti vedea aceasta atitudine la baiatul care va place, trebuie sa fiti linistite, este interesat de dvs. si mult. Desigur, foarte curand va va invita la prima dvs. intalnire.

Cand barbatii incep sa va puna o serie de intrebari curioase, cum ar fi: daca va aflati intr-o relatie, ce studiati, ce hobby-uri aveti, etc., este primul pas spre aprofundarea apropierii dintre voi doi. Barbatul, inainte de a invita o femeie afara, vrea sa “simta” situatia.

Leave a Reply