Lucruri simple pe care bărbații le găsesc atractive la o femeie

Posted by

Obișnuiam să credem că bărbații se îndrăgostesc de femeile care arată bine. Dar nu este adevărat! De fapt, lucrurile pe care bărbații le găsesc atractive la fete, de multe ori nu au nimic de-a face cu un corp fără cusur, lenjerie sexy, sau un aspect frumos.

Desigur, bărbaților le plac fustele scurte și tocurile înalte. Dar o femeie în îmbrăcăminte de casă poate fi chiar mai sexy. Puteți petrece o cantitate bună de timp și de bani încercând coafuri sofisticate, dar bărbații vor dori în continuare femeile care poartă părul în starea sa naturală. De fapt, părul rebel atrage bărbați mai mult decât coafurile perfect îngrijite.

Cei mai multi bărbați preferă femeile care poartă machiaj natural sau deloc, și asta pentru că ei iubesc naturalețea. Machiajul poate acționa uneori ca o barieră, mai degrabă decât o atracție.

Nu trebuie să fii un actor de comedie, dar sunt puține lucruri mai atractive decât o femeie care poate face un bărbat să râdă. E sexy.

Femeile care sunt prea preocupate de dieta lor nu atrag bărbații. Având un apetit sănătos și măncând tot ce vrei în fața unui bărbat înseamnă că ești încrezătoare în tine și nu îți pasă de opiniile altor oameni. O astfel de femeie câștigă încrederea unui tip foarte repede. Dar, amintește-ți, extremele sunt periculoase. Deci, nu mânca prea mult de la prima întâlnire.

O femeie misterioasă este sexy. Bărbații sunt atrași de fetele care nu pot fi citite ca o carte deschisă. Barbatii găsesc o femeie atractivă atunci când vorbește și se poartă ca o doamnă. Bărbaților le plac fetele feminine.

Leave a Reply