Mituri despre sex oral

Posted by

Miturile despre sexul oral au fost omniprezente de secole, în special în societatea indiană. În ciuda reticenței de a lua o dezbatere despre sexul oral, este fără îndoială una dintre cele mai fierbinți tendințe printre oameni. Iată câteva mituri despre sexul oral!

Mulți oameni au nevoie de sex oral pentru excitare înainte de actul sexual, sau în timpul sau după acțiune. Potrivit studiilor, cel puțin 20 până la 50% dintre adolescenți își îndeplinesc sarcinile orale înainte de prima lor partida sexuală. Sexul oral poate fi cel mai nou și mai fierbinte prieten pentru oamenii din întreaga lume.

Mit: Sexul oral vă poate face să vă pierdeți virginitatea
Sexul oral este o parte din preludiu, care nu implică contactul de organe sexuale și, prin urmare, nu dezvirginează o persoană.

Mit: Sexul oral vă poate lăsa gravidă
Fapt: majoritatea femeilor au teama de a rămâne însărcinată după ce au făcut sex oral.Sexul oral singur nu poate duce în nici un fel la sarcină. Sperma trebuie să se combine cu ouăle de sex feminin pentru a duce la sarcină. În timpul sexului oral, sperma este fie în gură, fie ejaculată pe corp, prin care nu intră în contact cu ouăle oricum.

Mit: sexul oral este neigienic
Fapt: Sexul oral este neigienic numai dacă se practică simultan cu mai mulți parteneri. Este de dorit ca femeile să le asigure partenerilor să beneficieze de o îngrijire personală adecvată în ceea ce privește igiena, având în vedere că bărbații urinează și ejaculează din același punct.

Mit: Niciodata nu poti avea orgasm cu sex oral
Fapt: Sexul oral este o parte a preludiului, care este folosit pentru a trezi dorințele sexuale în partener. Orgasmul apare atunci când organele sexuale sunt stimulate, ceea ce face exact ceea ce face sexul oral. Prin urmare, se poate aștepta ca un orgasm să fie un mod de a face sex oral chiar înainte de a avea relații sexuale.

Mit: Sexul oral este sigur
Fapt: Sexul oral implică transmiterea fluidelor corporale. Prin urmare, probabilitatea de a obține boli cu transmitere sexuală este ridicată.

 

Leave a Reply