Sfaturi de urmat pentru a agăta femei pentru sex bucuresti

Posted by

Să agăți o femeie nu este un dar de la Dumnezeu, necesită abilitate și răbdare … Deci, dacă vrei să ne faci să ne simțim ca cea mai frumoasă fată din cameră (și, bineînțeles, lume), ar fi mai bine să iei notițe și să urmezi aceste linii directoare. Mai jos sunt câteva reguli de întâlnire dacă dorești femei pentru sex bucuresti!

Cercetează. Înainte de a te duce la un interviu de angajare, probabil vei face un pic de cercetare cu privire la job, nu? Corect. Acum, nu spun că încercarea de a agăța o femeie este ca un interviu de angajare, dar spun că nu poți să te arunci cu capul mai întâi fără să faci cercetări. Acesta este doar bunul simț. Dacă te afli într-un bar sau club și vezi o femeie care te interesează, studiaz-o puțin. Urmărește cum interacționează cu prietenii ei și ce fel de vibrație dă cu limbajul corpului. O femeie care râde nebună cu prietenii săi, adânc în conversație, probabil nu este interesată să vorbească cu tine chiar acum. Așteapta. Pe de altă parte, o femeie care cercetează încăperea, poate căuta interacțiune, deci poate fi mai ușor să obții sex bucuresti.

Într-o lume ca aceasta, unde femeile se așteaptă ca bărbații să lipsească în departamentul de “masculinitate”, prima mișcare este un mare avantaj. În ultimii ani au fost publicate multe cărți de succes despre declinul “masculinității” în bărbatulmodern. Deci, pentru o schimbare, fă tot ce poți pentru a dovedi că societatea și cărțile sunt greșite. Uită de modul în care trăsăturile feminine (citiți, empatizați, solicitați indicații și recunoașteți că ați făcut o greșeală) sunt favorizate în școli, colegii, case și locuri de muncă. Multe femei se așteaptă ca, dacă vor ceva făcut, trebuie să o facă singuri. Uneori este o surpriză plăcută ca acest lucru să fie inversat. Deci, dacă vrei o relație cu o femeie sau sex bucuresti cu o femeie, du-te inainte!

Mai presus de toate aceste reguli, este regula de aur a modei, care se aplică bine și în încercarea de a agăta o femeie pentru sex bucuresti. Designerul Marc Jacobs a spus odată: “O geantă grozavă pe o fată proastă este o geantă proastă și o geantă proastă pe o fată cool este o geantă cool”.  Poți afla toate regulile jocului, dar dacă nu ai încredere în tine și femeia pe care o doresti nu veti obtine nimi . Îmi pare rău băieți!

Leave a Reply