Speed dating: intalneste-ti jumatatea in 7 minute

Posted by

Speed dating este o modalitate de a intalni persoane care in fiecare zi are din ce in ce mai multi fani printre femeile si barbatii singuri. In acest articol as vrea sa explic mai atent ce este speed dating-ul si cum functioneaza.

CE ESTE SPEED DATING?

Este un serviciu pentru a gasi un partener care consta in organizarea de intalniri de grup in baruri sau restaurante, in randul persoanelor inregistrate anterior, pentru a se cunoaste reciproc. Fiecarui participant ii sunt oferite intalniri pe termen scurt care permit mai multor persoane sa se intalneasca intr-un interval de timp, de obicei intre 7 si 10 minute.

Nu este o metoda menita sa cunoasca in detaliu ceilalti participanti, dar scopul sau este de a oferi o prima impresie despre posibilul partener. In acest fel, puteti decide cu cine ar fi interesant sa aveti o intalnire viitoare.

CUM FUNCTIONEAZA ?

Pe Internet exista numeroase agentii specializate in domeniu, care pregatesc acest tip de intalniri intr-un bar sau restaurant din oras. Persoanele interesate contacteaza agentia prin intermediul site-ului web, si platesc o taxa pentru a participa.

Acestia intalnesc un numar egal de barbati si femei si fiecare dintre participanti are intre 7 si 10 minute (in functie de regulile propuse de agentie pentru eveniment) pentru a se intalni cu fiecare dintre persoanele de sex opus.

La sfarsitul intalnirii, fiecare participant completeaza un formular care va fi transmis agentiei, unde precizeaza persoanele pe care le-a gasit interesante si cu care ar dori sa aiba o viitoare intalnire. Apoi, daca exista o coincidenta, compania organizatoare este responsabila pentru schimbul de date cu caracter personal intre partile interesate.

Exista, de asemenea, pagini web dedicate exclusiv speed dating-ului. Intalnirile, in loc sa fie tinute in baruri sau restaurante, sunt realizate prin Internet printr-un chat video. Metodologia este aceeasi, cu exceptia faptului ca intalnirile nu sunt personale, ci printr-o camera web.

 

Leave a Reply