Tendinte de fashion vara 2017

Posted by

Tendintele – sunt peste tot, nu-i asa? Tendintele sociale mass-media, tendintele alimentare, tendintele tehnologice si, bineinteles, tendintele de fashion. Exista milioane – tendinte de moda de primavara / vara, tendinte de moda de toamna / iarna, tendinte de moda pe care le iubim, tendinte de moda pe care nu le dorim, tendinte de moda deja morte. Exista chiar si companii care vor prezice tendintele de fashion pentru dvs. In zilele noastre, lumea se invarte atat de repede incat se simte ca si cum in fiecare minut se naste o noua nebunie.

Iata ce defineste conversatia de moda chiar acum – tendintele modei 2017.

In aceasta vara, este vorba despre maneci. In general, nu sunt punctul focal tipic, insa in aceasta vara, maneca a primit o revigorare majora si este mai dramatica, mai romantica, mai fashion si mai creativa ca oricand. Jacquemus a trimis maneci de inspiratie Shakespeareana de-a lungul pistei in acest sezon si Preen a actualizat tinuta cu niste maneci tip flamenco.

La celalalt capat al spectrului de maneci fashion, vedem juxtapunerea tuturor acestor maneci largi, mari, proportionate, cu niste maneci lungi, subtiri, care curg pe langa cot pentru un aspect mai sugestiv. David Koma ne-a oferit o tesatura suplimentara cu cativa centimetri atarnand deasupra varfurilor degetelor pentru un look mai dramatic.

maneci

Tendintele de fashion vin si se duc, dar tema definitorie, dominanta a conversatiei este stilul de strada de lux, adica coliziunea streetwear si a modei de lux. Fiecare saptamana de moda, fiecare pista, fiecare strada este plina de adidasi, hanorace si sepci, iar designerii la fiecare punct de pret produc propriile lor interpretari de streetwear. Ceea ce a fost odata o cultura de nisa pe marginea sistemului este acum estetica must-have pentru brandurile din intreaga lume.

tendinte

Refuzul de a purta corect jacheta a fost una dintre cele mai mari tendinte de fashion care a lovit circuitul de stil de strada anul trecut, iar miscarea de stil a infectat si alte piese ale dulapurilor – chiar si hanoracul. Desigur, purtarea unui sacou neclintit pe umeri si expunerea la elementele cruciale ale iernii este in intregime nerealista, dar aspectul pe jumatate nu pleaca nicaieri.

jachete

Nu pare ca tendinta hainelor supradimensionatate pleaca undeva. Avand in vedere ca hanoracele de dimensiuni mari cu maneci dramatice au fost o tendinta uriasa in 2016, nu este deloc surprinzator faptul ca tendinta si-a mentinut statutul si pentru anul 2017. Cu toate acestea, nu este vorba numai de hanorace, vorbim de orice, de la imbracaminte exterioara pana la pantaloni, ne bucuram de tratamentul XXL in aceste zile.

supara

Leave a Reply