Tipuri de bărbați care vor doar o aventură de-o noapte

Posted by

Suntem femei, dar asta nu înseamnă că nu ne plac aventurile de-o noapte. Din când în când, ne prinde bine una sau două, la intervale nu prea dese de timp. Ne fac să ne intrăm în ritm, să eliminăm stresul și grijile sau să le alungăm preț de câteva ore, iar alături de bărbatul potrivit, putem trăi senzații de neuitat, pe care doar un one night stand ni le poate oferi. Și desigur, bărbatul cu care am ales să împărțim patul.

Se spune despre bărbați că urăsc angajamentele și compromisul. Știm că au o fobie în a fi constrânși să aparțină cuiva și doar acelei persoane, fără să aibă ocazia să cocheteze în stânga și în dreapta când li se dă ocazia. Așa că, cei mai mulți dintre ei se îndreaptă spre relațiile trecătoare. Și nimic nu trece mai rapid decât o aventură de-o noapte.

Așadar, care sunt tipologiile de bărbați care vânează doar aventuri de-o noapte? Învață să-i recunoști după semnalele pe care le lasă!

  1. Bărbatul perfect. E bărbatul potrivit, în locul potrivit, la momentul potrivit. Arată demențial de bine și e exact genul care te poate face să uiți de tine printre cearșafuri. Aproape că te trec fiorii când te gândești cum trebuie să fie la pat, asta dacă este la fel de bun precum arată. Singura problemă cu bărbatul perfect este că va fi obsedat să caute perfecțiunea, chiar și între așternuturi. Și nu se va opri la tine, ci va trece la următoarea și tot așa. El vânează un etalon de frumusețe feminină, aproape de perfecțiune, cineva care să-i semene. Până când își va da seama că așa ceva nu există și că până și armura lui de perfecțiune are fisuri pe care încă nu le vede, tu vei fi trecut deja la următorul candidat potrivit pentru patul tău.

barbatul perfect

  1. Bărbatul independent. Are casa lui, mașina lui, banii lui, hainele de firmă cu eticheta la vedere, un fizic de invidiat, degajă atitudine și sex-appeal, are o încredere debordantă în capacitățile proprii și știe cum să flirteze pentru a te aduce exact unde își dorește – adică în patul lui. Le are pe toate și le dorește pe toate. Așa că nici acesta nu se va rezuma doar la tine. Dacă vrei să joci după regulile lui, într-un joc doar de o noapte, ai undă verde în a-ți face de cap cu el. Dacă nu, treci la următorul, care este nimeni altul decât….

barbatul independent

  1. Bărbatul bun la toate, în special la pat. Are câte puțin din caracteristicile celor de deasupra lui și încă ceva – farmecul lui aparte. Glumește, râde, vorbește mult și atenție, știe ce să spună, cum să spună și când să spună. Te va uimi și cu talentele de loverboy pe care abia așteaptă să ți le arate. Și nu în ultimul rând, îl mai avem pe el…

barbatul bun la toate

  1. Bărbatul care te sună după aventura de-o noapte. Văzut, plăcut, avut. Nu te-a interesat prea mult restul detaliilor despre el, ci doar cea mai scurtă cale de a ajunge unul în patul celuilalt. Zis și făcut. Și ca să vezi, când te-ai fi așteptat ca totul să dureze doar preț de o noapte, ca magia Cenușăresei, la scurt timp după întâmplare, te trezești cu un apel – „Mă mai ții minte?”

barbatul care te suna

Leave a Reply