Un dicționar de fashion, stilistul tău personal!

Posted by

“Creează-ți propriul stil…fă-l să fie unic pentru tine, dar identificabil pentru alții.” Adevărat, nu-i așa? Cu toții încercăm să ne facem remarcați printr-un stil vestimentar original, care să ne reprezinte, să ne facă să avem încredere în noi și să fie amprenta noastră de zi cu zi. Fie că mergem la serviciu, la cumpărături sau la evenimente mai speciale, ceea ce purtăm ne evidențiază personalitatea și ne conturează frumusețea. De aceea este important să ne informăm despre ce se poartă, tendințe, tipsuri în modă și mici detalii care ”ne scot din rând”. Pentru asta avem nevoie de un dicționar de fashion care să ne fie sfătuitor, un stilist personal virtual.

dicționar fashion

Nu numai femeile, ci și bărbații au început să fie din ce în ce mai interesați de modul în care arată. Nu vă mirați dacă veți observa un bărbat care petrecere mai multe ore în oglindă decât prietena sa atunci când pleacă în oraș. Hainele fac parte din limbajul nostru nonverbal, de aceea sunt esențiale în comunicarea noastră cu persoanele din jur. Deși poate nu ne dăm seama, o culoare poate transmite ceva, o croială de rochie la fel sau un accesoriu extravagant. Numai un dicționar de fashion ne poate explica ce înseamnă alegerea unui anumit stil vestimentar. Deși la prima vedere poate nu realizăm de ce privirea ne-a rămas ațintită asupra unui trecător, poate ținuta sa a reușit să transmită din trăsăturile personalității lui.

Ei bine, dacă ești o persoană serioasă, care are un job la birou, o viață mai puțin dinamică, probabil vei opta pentru un stil clasic și nu îți va fi greu să fii pe tocuri toată ziua. Și da, poți să ai un stil remarcabil, atunci când te îmbraci pentru locul de muncă. Poți adăuga elemente care să facă diferența. Un dicționar de fashion îți va explica exact cum poți să adaugi stilului tău care la prima vedere pare unul simplu și deloc ieșit din comun, piese vestimentare ”wow”, combinații îndrăznețe și culori vii (suntem obișnuiți doar cu negru, gri, nuanțe neutre atunci când vine vorba de ținute office).

office fashion

 

Pe de altă parte, dacă în tine există o fire de artist, ești o persoană boemă, dinamică și extrovertită, cele mai nebune noi trenduri își vor pune rapid amprenta asupra stilului tău vestimentar. Nu va fi ușor să treci neobservat oriunde te-ai duce. Dacă îți petreci timpul cititind fel și fel de articole de modă, îți va fi ușor să îți formezi un stil mai libertin, care să te caracterizeze în totalitate. Probabil tocurile nu sunt pentru tine, însă și tenișii pot fi purtați în fel și fel de combinații care te vor evidenția.

fashion grunge

Un dicționar fashion va cuprinde sfaturi, idei și cele mai noi tendințe care te pot ajuta în formarea stilului tău vestimentar. Un pasionat de modă, cu siguranță va face dintr-un astfel de dicționar, după cum am mai spus, stilistul său personal, care îi va veni în ajutor. Fie că ai de mers la o petrecere sau doar la o simplă întâlnire romantică, află din locul potrivit cum să te îmbraci pentru a te simți în primul rând bine în pielea ta și totodată să fii fashion.

 

Leave a Reply