Vrei sa stii cum sa exciti o femeie? 6 cele mai sensibile zone ale corpului unei femei

Posted by

Excitarea unei femei poate fi considerata o arta, deoarece metodele variaza pentru diferite femei si exista intotdeauna noi cai, daca sunteti creativi. Miscarile seductive variaza de la mangaierea urechilor la masarea usoara a coapselor; totusi, exista cateva zone erogene care vor domina peste toate celelalte.

Acest articol va discuta cele mai sensibile parti ale corpului feminin care ar trebui explorate, ceea ce poate face ca femeia sa aiba orgasm.

Cele mai sensibile parti ale corpului femeilor

Fiecare barbat spera sa inteleaga misterele corpului partenerei sale. Dezvoltarea unei rutine pentru a satisface o femeie va duce pana la urma la distrugerea vietii sexuale. Dimpotriva, nu este foarte greu sa fiti creativi in pat, mai ales cand stiti care parti ale corpului trebuie explorate.

1. Urechi

Urechea este acoperita cu terminatii nervoase abundente si este o parte a corpului care experimenteaza cea mai mica cantitate de contact fizic intr-o zi.

2. Buze

Exista un motiv pentru care cuplurile considera ca este imperativ sa se sarute, deoarece nu este doar o conventie romantica, ci o stimulare a nenumaratelor terminatii nervoase pe buze. Acest lucru poate cauza secretii care afecteaza intregul corp si va fac sa va simtiti bine.

3. Sfarcuri

Sfarcurile sunt unele dintre cele mai cunoscute locuri dintre cele 6 parti cele mai sensibile ale corpului feminin. Exista modalitati de a le folosi pana la potentialul lor maxim.

4. Clitoris

Daca va indoiti de importanta placerii sexului, atunci permiteti-mi sa va spun despre clitoris, o parte a corpului femeii, care este facuta de obicei pentru placere.

5. Coapse interioare

Ultima dintre cele 6 parti cele mai sensibile sunt coapsele interioare. Acestea sunt extrem de sensibile la atingere si sunt cel mai bine stimulate usor cu limba sau cu degetele.

6. Gat

Gatul este o zona erogena interesanta, iar stimularea gatului apare mai ales datorita unui efect psihologic. Masarea gatului poate face o femeie sa se simta dominata, delicata si feminina, facand barbatul sa para puternic, talentat si masculin. O astfel de expresie sexuala da unor femei o senzatie puternica.

Leave a Reply